Hjemmelaget krydder – kortreist mat

Som dere vet liker jeg å dyrke mitt eget krydder. Jeg kjøpte jo en Apache chiliplante ifjor, og den fortsetter og fortsetter med å produsere chili. I love it!

Vi er jo veldig glade i å lage mat med mye smak, og apachechili er jo blant de sterkeste.
-Chilikrydder, eller som vi kaller det Peperoncino (italiensk) er jo det letteste du kan lage selv. Plukk og tørk chilien, og hakk den opp. Et Voilá!
Jeg anbefaler å bruke hansker, og ikke sitte med nesa helt oppi, for det dunster ganske så heftig, og trust me – det svir.
Du kan lese om mitt første møte med planta mi på den gamle bloggen min:  HER

Jeg måtte til slutt kaste håndkle (kniven) og bruke hvitløkskutteren fra Enklere Liv. It saved the day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s